Skip to content

Deurbeslag

Showroom

In onze showroom vind u van diverse merken een ruim assortiment aan deur en raambeslag. U kunt in onze showroom beslagen vinden voor renovatiebouw, nieuwbouw en jaren 20/30 woningen. Daarnaast is er een ruime keuze om aan te kunnen sluiten bij uw interieur.

Ook zijn wij graag uw partner in levering en/of plaatsing van uw binnen en/of buitendeuren. In onze showroom vindt u tal van voorbeelden en kunnen wij alle specificaties en wensen goed met u door spreken.

U bent dan ook van harte welkom in onze winkel annex showroom aan de  Amsterdamsestraatweg 353. Hier nemen wij graag de tijd om met u mee te denken. 

PC maat

Dit is de maat tussen het cilinder gat en het deurkruk gat. De meest voorkomende maatvoeringen zijn 55mm, 72mm, 92mm. Ook 85mm en 110mm leveren wij aan u uit.  

Veiligheidsbeslag

Dit beslag bestaat uit een binnen en een buitenschild. Het buitenschild wordt van binnenuit vast geschroefd, waardoor je aan de  buitenzijde van de deur geen zichtbare schroeven hebt. Je zorgt er op deze manier voor dat het schild niet van de deur kan worden gehaald en eventuele inbraak op deze manier zeer moeilijk wordt gemaakt. 

Kerntrekbeslag

Dit beslag bestaat ook uit een binnen en een buitenschuld. Het buitenschild wordt van binnenuit vast geschroefd, waardoor je aan de  buitenzijde van de deur geen zichtbare schroeven hebt. Daarnaast heeft u de zekerheid bij een kerntrek beslag dat u beveiligd bent tegen de inbraakmethode van het kerntrekken. 

Deurbeslag

Van Rumpt Specialisten heeft een samenwerking met meerdere merken zoals  Intersteel en Wallenbroek. In onze showroom vind u onder andere een groot assortiment. Via onderstaande links vindt u pagina’s vol informatie en deurbeslagen. Heeft u meer vragen? Of wilt u het assortiment komen bekijken? Dan ben u welkom in onze winkel aan de Amsterdamsestraatweg 353 te Utrecht.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!